Welcome to


   
 


Search          
Home         

Blacklisted!

Back to search results

Person: E.M. PolakOf: Gerechtshof

Als je het profiel van Mr Polak leest, denk je al snel te doen te hebben met een degelijk persoon met interesse in cultuur als bestuurslid van het Nederlands Toneel Verbond en met een sterk ethisch gevoel, als Commissaris in de beroepscommissie van de Stichting Gedragscode Medische Hulpmiddelen en in de Klachtencommissie van de Stichting Aanprijzing Veterinaire Producten. Maar dan ontdek je dat het allemaal bluf is.
Polak is rechter in het gerechtshof in Amsterdam en promoot het stelen van gelden, oplichterij, schending van overeenkomsten in een eenzijdige houding, waarbij de ene partij aan alle condities is gebonden en de andere partij zich aan geen enkele conditie hoeft te houden. Polak lijkt werkelijk te denken dat het slopen van andermans huis redelijk is. Degene die de sloop doet moet daarvoor kennelijk niet bestraft worden, maar geprezen en beloond en moet een kans worden gegeven meer te vernietigen. Het straffen van het slachtoffer is haar persoonlijk plezier om de macht aan de rijken te houden.
Polak is een blamage voor de maatschappij en voor het juridische systeem in Nederland. Het gerechtshof beschaamt zich voor het handelen van Mr Polak, Mr Van Harmelen en Mr Klomp als rechters op door hen aan te stellen op 1 januari 2013.
De lezer kan hierover lezen op de ‘free expression’ pagina, onder de titel VvE fraude toegestaan.

Location: Amsterdam, Category: rechters
Posted: 2018-08-29By: Hagar


REACTIONS
Add your reaction

   


Read & Rate


- - - Privacy Policy - - - Terms of Use - - -